Het boek

  • Hoe zorg je dat de komende twaalf maanden écht tellen?
  • Wat is jouw persoonlijke definitie van geluk en succes?
  • Hoe kom je van mooie voornemens naar echte resultaten?

Een stap vooruit met je eigen zaak; een nieuwe carrièrestap; een betere balans tussen werk en thuis...

Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Veel mensen falen, maar een klein deel slaagt wél. Wat doen deze mensen anders dan de rest?

Lees de antwoorden in de bestseller: 'Dit wordt jouw jaar!" De opvolger van Ben Tiggelaars succesboek 'Dromen, durven, doen'.

Bij deelname aan het seminar ontvang je een gratis exemplaar van het boek 'Dit wordt jouw jaar!'.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen in onze webshop (en je extra exemplaar straks cadeau geven aan iemand anders).

       
Bestel het boek in de webshop

De pers over 'Dit wordt jouw jaar!'

"In vergelijking met zijn eerdere bestseller Dromen, durven, doen vind ik dit een veel leuker boek. Het geeft meer achtergrondinformatie en is beter onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek, terwijl het nog steeds de lekkere kernachtige stijl van Tiggelaar kent. Een goed voornemen is zeker gebaat bij dit boek."
Psychologie Magazine

"Hij verdiept zich al jarenlang in psychologisch onderzoek naar keuze en gedrag en begeleidt bedrijven bij verandertrajecten. Met het zijn nieuwe handboek ‘Dit wordt jouw jaar!’ geeft hij indringende lessen in persoonlijke verandering."
Algemeen Dagblad

"Al na een bladzijde of dertig merkte ik dat de inhoud van dit werk aanmerkelijk minder can do-Amerikaans is dan de verpakking. In een genre dat ronkt, is dit welbeschouwd een rustig en nuchter boek."
De Volkskrant

"Met zijn vorige boek zette hij duizenden mensen aan om hun dromen waar te maken en grote veranderingen door te voeren in hun leven. Inmiddels heeft hij een nieuw boek dat levensveranderende kwaliteiten heeft: Dit wordt jouw jaar!"
Libelle

"Tiggelaar doet nuchter over zijn bevindingen, en is – anders dan andere schreeuwlelijkerds – geen messias van zijn eigen gelijk."
De Pers

"Een leuk geschenk voor ambitieuze mannen en vrouwen. Alle aanbevelingen die Tiggelaar in zijn boek doet, staaft hij met wetenschappelijk onderzoek."
De Telegraaf

Bestel het boek in de webshop

  •